OpenSeaMap

OpenSeaMap és un projecte de programari que recopila informació nàutica i dades geoespaciales d'ús lliure per a crear una carta nàutica mundial.

El projecte OpenSeaMap és part de OpenStreetMa, utilitzant la mateixa base de dades i complementant les dades espacials amb informació nàutica. Aquestes dades es poden utilitzar d'acord amb la llicència de base de dades oberta. 

Es mostren fars, boies , marques cardinals i altres ajudes a la navegació. En els ports, es mapejen les instal·lacions (mur del port, moll, passarel·les, molls, estacions de proveïment de combustible, grues de càrrega, vies d'accés, línies ferroviàries, línies de ferri). De la mateixa manera, es mostren les autoritats públiques, constructors navals i reparadors, així com instal·lacions de sanejament i serveis públics. 

Les profunditats de l'aigua encara no estan cobertes, perquè la base de dades no està dissenyada per a coordenades tridimensionals. No obstant això, el pla és integrar eventualment un model batimètric per a descriure el fons marí.
 

Written by Ana on dimecres de juny 19, 2019

Related content