Projectes

Image: 2019-04/myaccessible.jpg

MyAccessible.EU Tagger

MyAccessible.EU és un mapa d’obstacles trobats en la via pública que afegint informació a l’OpenStreetMap, mostra els elements que poden causar problemes als usuaris amb cadira de rodes. 

Read more

Image: 2019-04/map4all.jpg

Mapp4all

Mapp4all és una plataforma que permet localitzar un establiment que compleixi amb els requisits d’accessibilitat que busquem, com per exemple per una persona que va amb cadira de rodes, o amb mascota o amb infants. 

Read more

Image: 2019-04/waze.jpg

Waze

Waze és una aplicació de trànsit i navegació basada en dades aportades pels usuaris. Els conductors comparteixen informació viària i de transit a temps real, permetent una circulació més fluida estalviant temps i combustible. 

Read more

Image: 2019-04/comobity.jpg

Comobility

Comobility és una aplicació que avisa de les incidències a la via pública així com recull notificacions dels usuaris. 

Read more

Image: 2019-04/healthmap.jpg

Health map

HealthMap és una plataforma de lliure accés que recull les malalties que afecten a la ciutadania a temps real. En un mapa es mostren els diferents esclats de malalties amb dades extretes de fonts informals.

Read more

Image: 2019-04/ariadna.jpg

Ariadna

Ariadna és una aplicació que mostra un mapa col·laboratiu dels desfibriladors disponibles a Espanya, en espais públics o privats. 

Read more

Image: 2019-04/hollaback.jpg

Hollaback!

Hollaback! És una plataforma digital que pretèn visibilitzar la violència de gènere. Aquesta plataforma ciutadana posiciona en un mapa les històries d’assetjament.

Read more

Image: 2019-04/bcnantimasclist.jpg

BCN Antimasclista

BCN Antimasclista és una aplicació per a reportar situacions d'agressió o assetjament de caràcter sexual a la ciutat de Barcelona 

Read more

Image: 2019-04/hoodmaps.jpg

Hoodmaps

Hoodmaps és un mapa col·laboratiu que divideix les ciutats en hipsters, turistes, rics, normals i gent amb tratge. 

Read more