Projectes

Image: 2019-04/safecast.jpg

Safecast

Safecast és una organització internacional que desenvolupa projectes de ciència ciutadana que captura dades del medi ambient. 

Read more

Image: 2019-04/uchaguzi.jpg

Uchaguzi

Uchaguzi és una associació compromesa amb una major transparència i responsabilitat en l'Elecció General de Kenya a través de la participació ciutadana activa.

Read more

Image: 2019-04/safecity.jpg

Safecity

Safecity és una plataforma de denúncia de situacions d'agressió sexual en l'espai públic.

Read more

Image: 2019-04/aparcabicibcn.jpg

Aparcabicibcn

 Aparcabicibcn és una plataforma col·laborativa per a la recopilació i visualització de dades qualitatives sobre l'oferta d'aparcaments per a bicis en l'espai públic de Barcelona.  

Read more

Image: 2019-04/viulariera.jpg

Viu la riera

Viu la riera! és un projecte per al foment de la participació en la millora de la riera de Caldes.  

Read more

Image: 2019-04/mapswipe.jpg

Map Swipe

Map Swipe és una app mòbil que de manera col·laborativa busca a persones en situació de vulnerabilitat a través d’imatge satèl·lit. Els usuaris busquen poblacions i cases aïllades a imatges satèl·lit d’arreu del món per tal que les organitzacions humanitàries puguin accedir a elles. 

Read more

Image: 2019-04/missing-maps.jpg

Missing maps

Missing maps és una plataforma per cartografiar zones vulnerables  en països en desenvolupament, per tal que ONG’s internacionals i locals puguin utilitzar els mapes i les dades per respondre adequadament en situacions de crisis. 

Read more

Image: 2019-04/wheelmap.png

Wheelmap

Wheelmap.org és un projecte comunitari interactiu per a usuaris amb mobilitat reduïda, persones amb cotxets o andadors, basat en OpenStreetMap. 

Read more

Image: 2019-04/mapcesible.jpg

Mapcesible

Mapcesible és una aplicació col·laborativa per mapejar l’accessibilitat dels bars, restaurants, botigues, hotels, museus, cinemes, teatres, poliesportius, platges.

Read more