Projectes

Image: 2019-04/1555579794_counting-us.jpg

Counting us

Counting Us és l'aplicació desenvolupada per facilitar el cens anual de persones sense sostre a EE.UU.

Read more

Image: 2019-04/arrels-localitzador.jpg

Arrels localitzador

Arrels localitzador és una aplicació desenvolupada per l'associació arrels per a la localització de persones sense sostre dins l'àrea de Barcelona.

Read more

Image: 2019-04/ourcalling.jpg

Our Calling

L'aplicació OurCalling per a persones sense llar és un directori i un mapa de refugis, menjadors, atenció mèdica i altres serveis que ajuden les persones sense llar. A més l'app també compta amb un servei per a reportar i geolocalitzar les persones dormint al carrer en situació de risc.

Read more

Image: 2019-04/streetlink.jpg

Street Link

StreetLink és una aplicació que connecta els sense sostre amb organitzacions i serveis públics que ofereixen ajuda. A més, també permet reportar on existeixen persones dormint al carrer i geolocalitzar-les. 

Read more

Image: 2019-04/tuvotocuenta.jpg

Tu voto cuenta

Tu Voto cuenta és una plataforma digital oberta i gratuïta amb l'objectiu de protegir la integritat del vot durant les eleccions de Mèxic.

Read more

Image: 2019-04/esaccesibleapp.jpg

ESAccesible

EsAccesible és una aplicació col·laborativa que valora l'accesibilitat física. Pots trobar bars, restaurants, hotels, aparcaments accessibles a persones amb mobilitat reduïda. 

Read more

Image: 2019-04/stopamianto.jpg

Stop amianto

Stop amianto és una plataforma de mapatge col·laboratiu per a la localització d'espais on existeixi la presència d'amiant. 

Read more

Image: 2019-04/micromascotas.jpg

Micromascotas

Micromascotas és un projecte de ciència ciutadana que busca fomentar el coneixement del diversos microorganismes que ens envolten. 

Read more

Image: 2019-04/wq.png

WQ

Wq és un programari dissenyat per al desenvolupament d'aplicacions mòbil o web de recopilació de dades. 

Read more