Viu la riera

Viu la riera! és un projecte per al foment de la participació en la millora de la riera de Caldes.  

La plataforma web Viu la Riera, creada amb la finalitat de facilitar la participació dels ciutadans en la cura i la rehabilitació d'espais fluvials, permet que els qui s'interessin per conservar els recursos hídrics que envolten la riera de Caldes puguin fer-ho a través dels seus mòbils i ordinadors, informant-se de les múltiples iniciatives i tallers a través d'ells, sense necessitat d'intermediaris.

A més, organitzen xerrades informatives que permeten als activistes i habitants del sector que vulguin formar part de l'equip de manteniment dels rius i rierols, estar al dia de les accions a dur a terme i les diferents formes en què poden col·laborar, així com les novetats del projecte i tota la documentació sobre aquest.

En el seu portal, a més de galeria de fotos i vídeos, informació sobre les xerrades i iniciatives, també compten amb un espai en el qual recullen recursos útils per als interessats en el projecte, en els quals mostren els resultats dels diferents tallers de participació.

El projecte compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, Santa Perpètua de Mogoda i La Llagosta, i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia – Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat. Així mateix, és donat suport per associacions i entitats d'àmbit local, i de la ciutadania, que han ofert la seva col·laboració al llarg de l'execució de tot el projecte.

Written by Ana on dijous abril 4, 2019