Mapcesible

Mapcesible és una aplicació col·laborativa per mapejar l’accessibilitat dels bars, restaurants, botigues, hotels, museus, cinemes, teatres, poliesportius, platges.

Mapcesible és una aplicació col·laborativa d'accessibilitat impulsada per Fundació Telefònica que compta amb el suport de COCEMFE, i Centre Lescer (especialitzat en rehabilitació neurològica i de dany cerebral) i el suport tècnic de ILUNION.

Actualment l'app compta amb més de 19.000 punts accessibles en tota Espanya incloent restaurants, centres de salut, hotels, museus, cinemes, platges, places de pàrquing o banys públics, entre altres. Utilitza dades obertes d'ajuntaments i organismes oficials, però qualsevol persona pot registrar-se i afegir una nova localització a través de l'app disponible en iOS i Android, o en la web mapcesible.fundacióntelefónica.com.

Es poden pujar fotos, informar dels llocs que es visiten i es pot valorar. D'aquesta manera és possible localitzar a cop de vista els punts accessibles a Espanya facilitant, gràcies a la tecnologia, el dia a dia de les persones amb mobilitat reduïda. 

Written by Ana on dijous abril 4, 2019